Доза вести

Изложба „Најдрагиот Пинокио“ по повод Денот на италијанскиот дизајн – во Чифте амам

Амбасадата на Италија и ИТА Скопје во соработка со Националната галерија на Република Северна Македонија организираат прослава на Денот на италијанскиот дизајн 2024 година.

Напишете коментар