Доза вести

ATO центарот од Битола гостува со претстава инспирирана од случки на дискриминација, насилство и неправда

Системот сме ние, и ние го градиме системот! Одговорни сме сите! – е пораката која ја испраќа авторскиот тим на претставата

Напишете коментар