Доза вести

Секој човек има потенцијал, а социјалното менторство го препознава!

На идните социјални ментори би им рекла да влезат во оваа програма со отворен ум и срце кое ќе биде подготвено да прифати, пушти и да се промени, затоа што само така ќе го разберете процесот на позитивна промена од кој ќе бидете дел. Доколку ја прифатите и разберете суштината на социјалното менторство, тоа ќе ви донесе лично и професионално задоволство со самиот факт што добивте можност да бидете дел од нечија позитивна промена и да бидете дел од нечиј раст и развој.
Напишете коментар