Пристигнаа новогодишните честитки!

Драги пријатели, Изминува година во која се изродија многу иницијативи со убава енергија, заедништво, солидарност и емпатија!  Доаѓа оној период во годината кога, рефлектирајќи наназад,...

Продолжи