Гледај и слушај, Подкаст

Аудио: „Лице в лице“ не подготвува за моментот кој го живееме, ама и за иднината која не очекува

Утрово бевме гости на Утринската програма на Радио Скопје. 🙂
Разговаравме за новото 43. издание на „Лице в лице“, за дигиталната платформа, за предизвиците со кои се соочуваме во време на глобална криза. 
Ако сте во автомобил, готвите, или пешачите, слушајте „Лице в лице“. 
Разговорот е помеѓу две песни, и започнува од 3.15 минута. 

Напишете коментар