И јас читам Лице в лице

Горјан Јовановски чита „Лице в лице“

Фотографија: Томислав Георгиев

Читам „Лице в лице“ затоа што има позитивна содржина што ме инспирира како да направам позитивна промена во општеството
Горјан Јовановски, основач на „МојВоздух“

Напишете коментар