Добрата идеја е како ендемичен вид растение. Ѝ треба време да заживее

РАЗГОВОР СО ОСНОВАЧИТЕ НА ЦЕНТАРОТ ЗА ОДРЖЛИВИ ПРАКТИКИ, „ПРИРОДНА ПЕРСПЕКТИВА“, БОРЧЕ И СИМОНА ДИМИТРОВСКИСекојдневието на овој млад брачен пар е постојана потрага по иновации за облагородување на традиционалниот...

Продолжи

Соларни панели за училиштата – пат до зелена образовна трансформација

Поставувањето соларни панели ќе ја зголеми финансиската одржливост и моќ на училиштата. Ова ќе им овозможи и финансиски заштеди, со што ќе се овозможи на учениците, на училишните...

Продолжи