Педесет броја промена

 Јубилејниот, педесетти број им го посветуваме на претпријатијата што се двигатели на промени, кои се стремат кон одржливо лидерство, кои ја разбираат улогата на бизнисот во создавањето подобро...

Продолжи

Klimentina Ilijevski Климентина Илијевски

Манџа од дезинформации за комерцијални и политички интереси

Климентина Илијевски За­мис­ле­те сушен предел на кој се обидуваат да опстојат две племиња. Ако едното племе открие нов извор со вода, ова сознание се...

Продолжи

Одговорни патници – важноста на искуствениот туризам и поддршка на локалното

Климентина Илијевски, извршен директор на Паблик и уличното списание Лице в лице По десетте дена поминати во Барселона, неколку работи ми станаа кристално јасни....

Продолжи

Профитот и општествената мисија – две страни од една иста паричка

Климентна Илијевски Ко­га пред осум-девет години го задвижувавме „Лице в лице“ се најдов во круг на бизнисмени на тренинг за развој на бизнис, свесна...

Продолжи

Персонализирана медицина – вистинска терапија во вистинско време за вистинскиот пациент

Климентина Илијевски Колку здравјето ни е приоритет, особено кога се чувствуваме добро, кога имаме одлична енергија, кога летаме без да застанеме?

Продолжи