И јас читам Лице в лице, Магазин

Ирина Тошева: И јас читам „Лице в лице“, а ти?

Читам „Лице в лице“ за да си ја хранам душичката со убави содржини, а особено се радувам дека истовремено и помагам некому.

Ирина Тошева, модна дизајнерка

Напишете коментар