44

ВОВЕДНИК

Персонализирана медицина – вистинска терапија во вистинско време за вистинскиот пациент

Колку здравјето ни е приоритет, особено кога се чувствуваме добро, кога имаме одлична енергија, кога летаме без да застанеме?

А колку се вложуваме да се запознаеме како тело, како систем што е посебен и единствен со свои силни и слаби страни, генски предиспозиции и колку му даваме значење на ова прашање?

Од содржината на новото издание

ЛИЦЕ В ЛИЦЕ ТЕМА

ЛИЦЕ В ЛИЦЕ ИНТЕРВЈУ

АКТУЕЛНО

Содржината на оваа платформа е поддржана од Регионалниот ГИЗ проект за социјални права на ранливи групи по налог на Сојузното министерство за економска соработка и развој (БМЗ). Мислењата на платформата го претставуваат мислењето на авторите и не ги претставуваат нужно ставовите на Германското друштво за интернационална соработка (ГИЗ).

Кошничка

Најава

No account yet?

Facebook Twitter Instagram
Shop
0 items Cart
Моја сметка