Игнорирани потенцијали: почва, сонце, село

И ПОКРАЈ ТОА ШТО ОД СЕЛАТА НИ ДОАЃА НАЈВКУСНАТА ЕКОЛОШКА ХРАНА, СИСТЕМОТ И ПОНАТАМУ ГИ ЗАБОРАВА. АКО ПРОДОЛЖИ ОВА ТЕМПО НА ИСЕЛУВАЊЕ ЗА ДЕСЕТИНА ГОДИНИ ЌЕ ЈАДЕМЕ УВЕЗЕНА...

Продолжи