Сега во група.

Стана дел од „Лице в лице“ дружината.
Еве што веќе правиме заедно:

  • Градиме систем за поддршка на продавачите на „Лице в лице“ што подразбира нивно менторирање во процесот на работна интеграција, подобрување на нивните капацитети, надградување на продажните и претприемачките вештини и нивна подготовка за излегување на пазарот на труд.
  • Создаваме одржливи решенија и во развојот на инклузивен пазар на труд
    Прочитај повеќе за вработувањето на Игор, продавач на списанието од „Порака Нова“ од Струга
  • Ја развиваме социјалната економија во земјава– член си на дружина која се здружува преку „Лице в лице“, кое и самото е социјално претпријатие, која промовира вредности и го става во фокус интересот на граѓаните и на општеството.

Зачувај го твоето корисничко име и лозинка.
Те очекуваме со коментари, предлози, активности кои ти се инспирација од споделената содржина, но и да споделиш искуства, знаења, да иницираш дискусии, да поставуваш прашања…
Кликни овде, ако сакаш да пишуваш во „Лице в лице“, а овде, ако сакаш да бидеш „во чевлите и униформата“ на продавач на единственото улично списание.

Имаш друга идеја како заеднички да ја растеме оваа дружина и да дадеме посилно влијание во одржливиот развој на нашето општество?
Пиши ни што уште можеме да правиме со здружени сили, или дојди ни на кафе канцеларија J
Ги почитуваме мерките за безбедност

Се гледаме