Со музика против стресот

ИНТЕРВЈУ СО ПЕДИЈАТАРОТ Д-Р ЃОРЃИ ПАСКАЛОВ - ГОГО Ве­лат дека секој човек игра важна улога во испишувањето на историјата на светот. Водејќи се од ова...

Продолжи