„Ханилендерси“ во кошницата на хонгконг

ХОНГКОНГ ГО ЖИВЕЕ СВЕТОТО ПРАВИЛО НА ОДРЖЛИВОСТА - АКО НЕКОЈ ГО ПРЕКРШИ ПРАВИЛОТО, СИТЕ ЌЕ ЈА ПЛАТАТ ЦЕНАТА. РЕЖИСЕРИТЕ НА НАГРАДУВАНИОТ „МЕДЕНА ЗЕМЈА“, ТАМАРА КОТЕВСКА И ЉУБО ИВАНОВ...

Продолжи