„Тито е Дино“ е првата македонска сликовница целосно изработена со кирислки фонт за дислексија

Илустрираната книга за деца „Тито и Дино“, која неодамна излезе од печат во издание на „Либи“, дел од „Арс Ламина – публикации“, е првата македонска сликовница целосно изработена...

Продолжи