„Зеленград“: градот ги одби нашите предлози за решенија на локални урбани и еколошки проблеми

Советот на Град Скопје вчера го отфрли и вториот сет предлози изгласани од корисниците на платформата за директна демократија „МојГрад“. -Владејачкото мнозинство одби да заземе...

Продолжи