Само економија со силен имунитет може да опстои на нозе

КРИЗИТЕ СЕ СОСТАВЕН ДЕЛ ОД ЕКОНОМИЈАТА НА СЕКОЈА ЗЕМЈА, БИДЕЈЌИ ТАА СЕ ОДВИВА ВО ЦИКЛУСИ, ИМА УСПОНИ И ПАДОВИ. СЕ ГУБАТ И СЕ ТРАНСФОРМИРААТ РАБОТНИ МЕСТА, НАЈПОГОДЕНИ СЕ...

Продолжи

Со секој здив сме поблиску до заболување!

ДОКОЛКУ ЗЕМЈАВА САКА НАСКОРО ДА СЕ ПРИКЛУЧИ НА ЕВРОПСКОТО СЕМЕЈСТВО, ЌЕ МОРА ДА НАЈДЕ НАЧИН ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА ЗАГАДУВАЊЕТО  „Пред пет го­ди­ни имав нор­мал­на бре­ме­ност. Ро­див...

Продолжи