Да се откажеш од ќефот – доблест на 21 век

https://soundcloud.com/user-640413844-278990731/da-se-otkazhesh-od-efot-doblest-na-21-vek-antonio-ovanovski-go-green-za-39-ot-bro-na-litse-v-litse Беше еден ден пред Бадник и со дедо ми дебатиравме за огновите и дали воопшто се потребни, кога и така веќе имаме енормно...

Продолжи

Аудио: да се откажеш од ќефот – доблест на 21 век, Антонио Јовановски „Go Green“

ЗАГАДУВАЊЕТО И КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ СЕ, ВСУШНОСТ, САМО СИМПТОМИ, МАНИФЕСТАЦИЈА НА НАШЕТО ОДНЕСУВАЊЕ И НАВИКИ. НЕ ТРЕБА ДА СЕ БОРИМЕ ПРОТИВ ЗАГАДУВАЊЕТО И КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ, ТУКУ ТРЕБА ДА СЕ...

Продолжи