Доза вести, Лице в лице

Да делуваме заеднички за Кико да застане на нозе!

По сообраќајната несреќа, нашиот продавач, Кристијан Марковски, не може активно да работи, па оваа иницијатива е до сите негови поддржувач(к)и – да купат електронско „Лице в лице“ од неговата онлајн продавница, а ние, собраните средства, ќе ги вложиме за да го поттикнеме процесот на неговата рехабилитација.

Ви пожелувам Среќна Нова 2024 година на сите! Вие секогаш ме мотивирате, и кога купувате списание од мене, картички, честитки, и кога ми испраќате поддршка преку социјалните мрежи. Така и сега, верувам дека ќе имам голема поддршка од сите вас, драги луѓе. Јас не можам да ви го донесам списанието, но можам да ви испратам виртуелни прегратки на сите! Со купување на електронско издание на „Лице в лице“, преку мојата продавничка на овој линк ја поддржувате мојата рехабилитација. Ви благодарам од срце! – вели Кико

Благодарна сум на целата поддршка која ја има Кико! Многумина ни помогнаа, па сум многу благодарна на Црвениот Крст на Град Скопје, на неговиот работодавач „Окитекс“, на Центарот за рехабилитација „Цар Самоил“ во Струмица… Очекувам многу скоро да добиеме и поддршка преку услугата за мобилна асистенција преку Црвениот Крст на Град Скопје. Кико таму беше долгогодишен волотнер, а сега оваа услуга ќе ни помогне – мене, во одмената, а на Кико да има друштво, кога јас завршувам други обврски – вели Соња.

Напишете коментар