Доза вести

Лице в лице со Игор Ангеловски – селекторот на македонската фудбалска репрезентација!

Почнува Европското првенство во фудбал! 

Се радуваме на историскиот успех!

Лице в лице ја испрати македонската фудбалска репрезантација на Европското Првенство со интервју со селекторот Игор Ангеловски. 

Погледнете ги извадоците во кои со селекторот и социјалната менторка Магдалена Чадиноска Кузманоски зборуваме за тимската игра, дали спортот им дава шанса на маргинализираните и прашањата на Кико во улога на ТВ водител, неговата посакувана професија 🙂

Напишете коментар